Analýza a hodnocení vnitrofiremní komunikace v konkrétní firmě - Bouša, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Hubáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce pojednává o problematice vnitrofiremní komunikace v rámci středně velké organizace. Hlavním cílem diplomové práce bylo analyzovat a zhodnotit současný stav vnitrofiremní komunikace a navrhnout případná vylepšení zjištěných nedostatků ve vybrané organizaci pomocí analýzy volně dostupných materiálů. Teoretická část diplomové práce nejprve definovala a vymezila samotný pojem komunikace v rámci specifikace komunikace. Tyto kapitoly byly doplněny o komunikační nástroje, které se dají využívat v rámci jednotlivých organizací. Z těchto získaných aspektů je odvozena praktická část diplomové práce. Praktická část obsahuje procesní analýzu, která pomohla lépe analyzovat interní komunikaci. Dále obsahuje analýzu vnitrofiremní komunikace založenou na dotazníkovém šetření s využitím kvalitativních informací z řízených rozhovorů s manažery dané organizace. Na základě výsledků analýzy byly dané organizaci navržena konkrétní opatření s cílem zdokonalit vnitrofiremní komunikaci.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses