Integrace CRM a webové analýzy v elektronických obchodech - Král, Miroslav; Gála, Libor, 1965-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá integrací CRM a webové analytiky v elektronických obchodech v České republice. Cílem práce je identifikovat, jaké metody používají elektronické obchody při integraci těchto systémů a jakých dosahují díky integraci přínosů. V práci jsou na základě studia literatury identifikovány způsoby integrace a přínosy z ní plynoucí. Pomocí dotazníkového šetření mezi elektronickými obchody v ČR je následně zjištěno, jaké z identifikovaných způsobů integrace obchody využívají a v jaké míře dosahují identifikovaných přínosů. Přínosem práce je komplexní pohled na problém integrace CRM a webové analytiky v elektronických obchodech.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses