Návrh změn vybraných procesů správy projektů ve společnosti - Valdová, Kristýna; Oškrdal, Václav; Balcar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce se zabývá analýzou a návrhem změn ve vybraných procesech správy projektů v rámci Místní akční skupiny (MAS) Království -- Jestřebí hory, o.p.s. Obecně se tyto procesy týkají projektů, které se realizují na území MAS prostřednictvím specifického dotačního programu. Organizace procesy vykonává na základě stanovených postupů, které byly základem pro modelování vybraných procesů v notaci BPMN. V případě nalezení podstatných nesrovnalostí mezi teoretickými a skutečnými osvědčenými postupy jsou navrženy změny v procesech a zaneseny do příslušných modelů. Součástí práce je návrh projektové kanceláře a jejího fungování založeného na rozdělení odpovědností za jednotlivé vybrané procesy mezi pracovníky. Přínosem práce je porovnání teorie a praktických postupů na základě konzultací v MAS. Hlavním výstupem jsou modely procesů, které MAS dále využije při sestavování nového strategického dokumentu pro další programové období.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses