Partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice - Kovařovicová, Eva; Marková, Hana, 1950-; Boháček, Martin, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Disertační práce popisuje současnou situaci partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP) a následně analyzuje vývoj tohoto konceptu v České republice od roku 2004 po současnost, zejména s ohledem na plnění politiky vlády v oblasti partnerství veřejného a soukromého sektoru deklarované ve stěžejních usneseních vlády, institucionální zabezpečení, počet a objem realizovaných projektů. Práce rovněž definuje hlavní příčiny neúspěchu partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice. Součástí práce je rovněž komparace partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice a ve vybraných evropských zemích (Slovensko, Chorvatsko, Portugalsko) a formulace předpokladů pro úspěšnou realizaci projektů partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice v budoucnu.
Vedoucí práce: Hana Marková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: obchodní a mezinárodní hospodářské právo [obor disert. práce]; disertace; dissertations