Finanční analýza EUTIT, s.r.o. - Štádlerová, Jana (2015)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení finanční situace společnosti EUTIT s.r.o. v letech 2009 až 2013 pomocí vybraných metod finanční analýzy. První část práce je věnována vysvětlení problematiky, které souvisí s finanční analýzou, a to na teoretické úrovni. Druhá část práce se zabývá aplikací těchto poznatků na konkrétním podnikatelském subjektu a na závěr jsou výsledky porovnány s průměrnými hod-notami v odvětví.