Etické kodexy v podnikatelské praxi - Kobrlová, Marie; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce pojednává o problematice etiky a etických kodexů v podnikání. Ve své teoretické části vymezuje základní pojmy etiky, uvádí její historický vývoj a metody a nástroje podnikatelské etiky. Dále se zaměřuje na etické kodexy a oblast práva a etiky. Praktická část spočívá v kvantitativním šetření, které poskytuje názory vybraných podnikatelských subjektů na etiku a využití etických kodexů v praxi.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses