Postavení a trendy vývoje automobilového průmyslu EU na vnitřním trhu a v globální ekonomice - Rynda, Tomáš; Němcová, Ingeborg, 1957-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá tématem, jak významný je v současnosti automobilový průmysl pro ekonomiku Evropské unie. Na počátku nového tisíciletí se automobilový průmysl potýká s problémy s odbytem a tato diplomová práce tedy zkoumá, zda-li je tato situace způsobena nepříznivou hospodářskou situací nebo jinými faktory. Práce analyzuje současné postavení tohoto odvětví a charakterizuje jeho význam pro evropskou ekonomiku, zkoumá současné problémy, se kterými se automobilový průmysl potýká, a na základě této analýzy pak nastiňuje směr, kam se pravděpodobně evropský automobilový průmysl bude v budoucnu ubírat.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses