Non-compliance pacienta v ordinaci rehabilitace - Strumínská, Petra (2015)
Cílem diplomové práce je analýza fenoménu non-compliance (pacienta i poskytovatele zdravotnické služby) ve veřejné ordinaci rehabilitace, u soukromé fyzioterapeutky a v lymfocentru rehabilitace pomocí dotazníkového šetření. V teoretické části se zabývám problematikou non-compliance a vysvětluji pojmy s ní spojené, popisuji druhy rehabilitace, fyzioterapie a uvádím epidemiologická data. Výsledkem praktické části je vyhodnocení dotazníkového šetření a testování stanovených hypotéz.