Non-compliance pacienta v ordinaci rehabilitace - Strumínská, Petra; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mlčák, Jan (2015)
Cílem diplomové práce je analýza fenoménu non-compliance (pacienta i poskytovatele zdravotnické služby) ve veřejné ordinaci rehabilitace, u soukromé fyzioterapeutky a v lymfocentru rehabilitace pomocí dotazníkového šetření. V teoretické části se zabývám problematikou non-compliance a vysvětluji pojmy s ní spojené, popisuji druhy rehabilitace, fyzioterapie a uvádím epidemiologická data. Výsledkem praktické části je vyhodnocení dotazníkového šetření a testování stanovených hypotéz.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: compliance costs; léčebná rehabilitace; pacienti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; compliance costs; therapeutic rehabilitation; patients; master's theses