Strategie brand managementu ve službách - Holasová, Kristýna; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2015)
Tato diplomová práce se zabývá značkovými programy, které fungují v České republice. Teoretická část obsahuje základní teoretická východiska brand managementu, marketingového výzkumu a tvorby jeho plánu. Dále jsou v práci rozebrány jednotlivé značkové programy, a to jak na úrovni Evropské unie, tak i národní a regionální. Na tuto část navazuje marketingový výzkum, který se zabývá spotřebním chováním respondentů, znalostí evropských značkových programů a oblíbeností pivovaru Poutník. V závěrečné části je uvedeno doporučení, zda usilovat o získání značky a návrhy na šíření chráněného zeměpisného označení "České pivo".
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: obchodní značky; řízení značky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand name products; brand management; master's theses