Eurostat - Žofková, Eliška; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2015)
Práce popisuje historii, strukturu a funkci Eurostatu v Evropské unii. Dále se věnuje databázi Eurostatu a mapuje oblasti, pro které jsou evropská statistická data veřejné dostupná. Hlouběji se zabývá tématem obyvatelstva a jeho zdravotních podmínek a na základě získaných dat z Eurostatu zkoumá pozici České republiky v rámci Evropské unie.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: statistické databáze; obyvatelstvo; zdravotní stav obyvatelstva; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; statistical databases; population; population health status; bachelor's theses