Veřejná diplomacie ČR vůči Německu - Duřtová, Agáta; Veselý, Zdeněk, 1950-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou veřejné diplomacie na úrovni bilaterálních vztahů mezi Českou republikou a Německem. Definuje význam veřejné diplomacie, představuje základní koncepci jak české, tak německé veřejné diplomacie se zaměřením na diplomacii kulturní. Na historickém exkurzu přibližuje čtenáři přínos a vliv obou států na veřejnost státu druhého a na příkladu Českého centra v Mnichově ukazuje praxi české kulturní diplomacie jako významného nástroje diplomacie veřejné a její podoby obrazu ČR prezentovaného v Německu.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses