Marketingové aktivity tanečního centra - Žoudlík, Václav (2014)
Cílem této bakalářské práce byla analýza marketingových aktivit tanečního centra DanceArt PELHŘIMOV a následná interpretace výsledků s návrhy a doporučeními na jejich zlepšení. Po nastínění teoretických pojmů marketingu, týkajících se tohoto tématu, jsem přehledně představil taneční centrum, jeho vývoj, kurzy a další aktivity. Poté jsem podrobně prezentoval všechny marketingové aktivity, které jsou v tanečním centru více nebo méně používány. Následně jsem přešel k celkové analýze těchto aktivit a pro větší objektivitu a názor zákazníků tanečního centra jsem provedl dotazníkové šetření. Nakonec jsem zpracoval všechna získaná data a interpretoval výsledky. Došel jsem k mnoha závěrům a zjištěním, které doporučuji tanečnímu centru aplikovat pro zlepšení marketingových aktivit a budoucího vývoje.