Marketingové aktivity tanečního centra - Žoudlík, Václav; Procházková, Markéta; Matiášková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce byla analýza marketingových aktivit tanečního centra DanceArt PELHŘIMOV a následná interpretace výsledků s návrhy a doporučeními na jejich zlepšení. Po nastínění teoretických pojmů marketingu, týkajících se tohoto tématu, jsem přehledně představil taneční centrum, jeho vývoj, kurzy a další aktivity. Poté jsem podrobně prezentoval všechny marketingové aktivity, které jsou v tanečním centru více nebo méně používány. Následně jsem přešel k celkové analýze těchto aktivit a pro větší objektivitu a názor zákazníků tanečního centra jsem provedl dotazníkové šetření. Nakonec jsem zpracoval všechna získaná data a interpretoval výsledky. Došel jsem k mnoha závěrům a zjištěním, které doporučuji tanečnímu centru aplikovat pro zlepšení marketingových aktivit a budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses