Právní audit v oblasti mezinárodních fúzí a akvizic - Dendisová, Zuzana; Moravec, Tomáš, 1983-; Čadílek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce "Právní audit v oblasti mezinárodních fúzí a akvizic" analyzuje problematiku právní due diligence z pohledu české právní praxe a objasňuje význam due diligence v M&A transakcích. První kapitola je věnována vymezení právního auditu. Předmětem druhé kapitoly je vymezení mezinárodních fúzí a akvizic. Třetí kapitola objasňuje realizaci právní due diligence a čtvrtá kapitola analyzuje přínosy a rizika M&A.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses