Komparace produktů pojišťoven - Marková, Adéla; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zabývá srovnáním soukromého zdravotního pojištění na českém trhu. Cílem práce je zhodnotit produkty nabízené pojišťovnami ČSOB Best Doctors, Kooperativa Best Doctors a ČP Zdraví pomocí komparativní metody na základě zvolených kritérií. Dílčím cílem je vymezit roli soukromého zdravotního pojištění v České republice a zhodnotit jeho klady a zápory v porovnání s veřejným zdravotním pojištěním.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses