Podnikatelský plán - Shvets, Anna; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského planu pro založení společnosti Health Life s.r.o., jejímž předmětem podnikání bude provoz solné jeskyně. Práce je roz-dělena do dvou častí. První část práce se bude zabývat teoretickým výkladem základ-ních pojmů, týkajících se podnikaní a struktury podnikatelského plánu. Druhá část prá-ce je praktická a zabývá se zpracováním veškerých informací, potřebných pro založení reálné firmy. Výsledkem těchto časti je vypracovaný podnikatelsky plán, který pomůže posoudit, zda je projekt založení společnosti Health Life s.r.o. realizovatelný.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Václav Trachta
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; marketingový mix; bakalářské práce; business planning; financial analysis; bachelor's theses