Geocaching jako podpora pivovarnictví v Jindřichově Hradci - Loukota, Petr (2015)
Tato práce je zaměřena na geocaching, jakožto volnočasovou aktivitu pro turisty, a její využití v marketingu. Práce je zaměřena na konkrétní podporu subjektů spojených s pivovarnictvím. Cílem práce je ukázat netradiční a zcela jiný způsob propagace podniku, který přiláká novou skupinu potenciálních zákazníků. Součástí práce bude i kalkulace nákladů spojených s vybraným řešením.