Geocaching jako podpora pivovarnictví v Jindřichově Hradci - Loukota, Petr; Vlnas, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952- (2015)
Tato práce je zaměřena na geocaching, jakožto volnočasovou aktivitu pro turisty, a její využití v marketingu. Práce je zaměřena na konkrétní podporu subjektů spojených s pivovarnictvím. Cílem práce je ukázat netradiční a zcela jiný způsob propagace podniku, který přiláká novou skupinu potenciálních zákazníků. Součástí práce bude i kalkulace nákladů spojených s vybraným řešením.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Vlnas
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podpora podnikání; pivovarnictví; marketing; geocaching; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business promotion; beer industry; marketing; geocaching; bachelor's theses