Regulace marketingové komunikace na trhu tabákových výrobků - Gráfová, Adéla (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je na základě analýzy tabákových společností působících na českém trhu a komparace mezinárodních marketingových standardů zhodnotit reálný stav současné samoregulace v oblasti marketingové komunikace. Analyzovat budu hlavní subjekty působící na českém tabákovém trhu, etické kodexy a podrobněji se zaměřením na mezinárodní marketingové standardy. Na závěr práce provedu marketingový výzkum a ověřím, zda společnosti dodržují interní pravidla, která mají v současné době nastavena.