Regulace marketingové komunikace na trhu tabákových výrobků - Gráfová, Adéla; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jelínková, Linda (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je na základě analýzy tabákových společností působících na českém trhu a komparace mezinárodních marketingových standardů zhodnotit reálný stav současné samoregulace v oblasti marketingové komunikace. Analyzovat budu hlavní subjekty působící na českém tabákovém trhu, etické kodexy a podrobněji se zaměřením na mezinárodní marketingové standardy. Na závěr práce provedu marketingový výzkum a ověřím, zda společnosti dodržují interní pravidla, která mají v současné době nastavena.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový management; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing management; communication in marketing; bachelor's theses