Metody eye-trackingu za použití DIY (do it yourself) zařízení a open-source software - Bajer, Ondřej; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jiroušek, Radim (2015)
Hlavním cílem je komparace komerčního zařízení pro eye trackingovou analýzu se sestrojeným zařízením metodou DIY (Do it yourself) ve zvoleném prostředí. Práce ob-sahuje základní analýzu metod eye trackingu, nabízí výčet zařízení vhodných pro kom-paraci, či okrajově výčet alternativ. Významná část práce se zaobírá samotnou stavbou DIY trackeru. Komparace je provedena na základě experimentálního měření komerční-ho produktu a DIY zařízení, s výsledkem, že ve vybraných podmínkách lze DIY zařízení požít, jelikož je srovnatelné s komerčním produktem. Jedna z podkapitol je tak věnována úvaze o aplikaci DIY. V poslední částí práce je za-řízení použito k analýze reálně zadaného objektu konkrétně outdoor - print reklamy pivovaru Zubr s konečným hodnocením.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketing; otevřený software; management [obor dipl. práce]; Eye-tracking; diplomové práce; marketing; open source software; master's theses