Využití prostředků z fondů EU ve vybrané společnosti. - Nová, Kateřina (2014)
Cílem práce je popsat teoretická východiska problematiky finanční podpory z fondů Evropské unie v letech 2007 - 2013 a ukázat jejich praktické využití na projektu realizovaném organizací PROSTOR PRO, o.p.s., který se jmenuje "Nultý ročník v pracovním životě". V další části je pak přiblíženo programové období 2014 - 2020, přičemž největší pozornost je věnována oblasti nezaměstnanosti mládeže. Právě v tomto období bude společnost PROSTOR PRO, o.p.s. realizovat svůj příští projekt. Na základě zjištěných podporovaných oblastí a uskutečněného dotazníkového šetření je společnosti doporučeno, na jaké oblasti by se měl její budoucí projekt zaměřit.