Využití prostředků z fondů EU ve vybrané společnosti. - Nová, Kateřina; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Skála, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem práce je popsat teoretická východiska problematiky finanční podpory z fondů Evropské unie v letech 2007 - 2013 a ukázat jejich praktické využití na projektu realizovaném organizací PROSTOR PRO, o.p.s., který se jmenuje "Nultý ročník v pracovním životě". V další části je pak přiblíženo programové období 2014 - 2020, přičemž největší pozornost je věnována oblasti nezaměstnanosti mládeže. Právě v tomto období bude společnost PROSTOR PRO, o.p.s. realizovat svůj příští projekt. Na základě zjištěných podporovaných oblastí a uskutečněného dotazníkového šetření je společnosti doporučeno, na jaké oblasti by se měl její budoucí projekt zaměřit.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses