Metódy výpočtu Customer Lifetime Value a ich aplikácia v oblasti kozmetiky - Baraniaková, Júlia; Karlíček, Miroslav, 1979-; Rožek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom diplomovej práce je popis a vzájomná komparácia jednotlivých metód výpočtu celoživotnej hodnoty zákazníkov vo firmách. Druhým, čiastkovým cieľom je následný výber vhodnej metódy postupu pri aplikovaní prístupu CLV v konkrétnom podniku. Medzi hlavné použité metódy patrí literárne rešerše zahraničných odborných zdrojov pre zisk potrebných znalostí a následná komparácia modelov na základe vybraných kritérii. V poslednej kapitole sú využité výsledky dotazníkového šetrenia na vyhodnotenie konkrétných odporúčaní pre marketingovú aplikáciu výsledkov výpočtu CLV v danom podniku.
Vedoucí práce: Miroslav Karlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses