Obchodné operácie s vybranými komoditami - Tomešová, Ivana (2015)
Bakalárska práca sa venuje predaju diamantov pomocou multilevel marketingu. Jej cieľom je dokázať vhodnosť tejto formy predaja pre danú komoditu. Aby práca ponúkla ucelený pohľad na danú problematiku, teoretická časť je rozdelená na 2 časti. V tej prvej sú rozobrané špecifiká obchodu s diamantmi a druhá je zameraná na formu predaja. Následne je použitý príklad spoločnosti, ktorá využíva multilevel marketing na predaj diamantov.