Obchodné operácie s vybranými komoditami - Tomešová, Ivana; Sato, Alexej, 1952-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalárska práca sa venuje predaju diamantov pomocou multilevel marketingu. Jej cieľom je dokázať vhodnosť tejto formy predaja pre danú komoditu. Aby práca ponúkla ucelený pohľad na danú problematiku, teoretická časť je rozdelená na 2 časti. V tej prvej sú rozobrané špecifiká obchodu s diamantmi a druhá je zameraná na formu predaja. Následne je použitý príklad spoločnosti, ktorá využíva multilevel marketing na predaj diamantov.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses