Krátkodobé úvěry v mezinárodním obchodě - Kolář, Tomáš (2015)
Bakalářská práce se zabývá krátkodobými úvěry v mezinárodním obchodě. Specifikuje jejich druhy a význam v pro mezinárodní obchod. Dále se poté zabývá způsoby omezování rizik spojených s mezinárodním úvěrováním a možnostmi jejich řízení pomocí různých platebních podmínek a zajišťovacích instrumentů.