Krátkodobé úvěry v mezinárodním obchodě - Kolář, Tomáš; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Vlčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá krátkodobými úvěry v mezinárodním obchodě. Specifikuje jejich druhy a význam v pro mezinárodní obchod. Dále se poté zabývá způsoby omezování rizik spojených s mezinárodním úvěrováním a možnostmi jejich řízení pomocí různých platebních podmínek a zajišťovacích instrumentů.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses