Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Kučerová, Markéta (2015)
Diplomová práce se zabývá analýzou pracovní spokojenosti zaměstnanců firmy RIMOWA CZ, spol. s r.o.. Cílem práce je zjištění současného stavu, tedy do jaké míry jsou zaměstnanci firmy spokojeni, interpretace zjištěných výsledků a návrh opatření směřujících ke zlepšení spokojenosti zaměstnanců ve firmě. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů souvisejících s pracovní spokojeností, dále pak faktory ovlivňující pracovní spokojenost. Praktická část je zaměřena na zjištění situace ve vybrané firmě pomocí dotazníkového šetření. Na základě zjištěných skutečností jsou navržena opatření ke zlepšení pracovní spokojenosti zaměstnanců firmy.