Analýza řízení značky Le Chaton na českém trhu - Poláchová, Nikola; Průša, Přemysl, 1980-; Čámská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce pojednává o strategickém řízení značky, přesněji o jejím strategickém plánování v rámci prémiového segmentu trhu s módními produkty, specificky trhu se spodním prádlem v České republice. Uvažovanou značkou je značka prodejce, jsou proto analyzovány i značky výrobců produktů, které prodejce nabízí. Nosnou částí práce je strategická analýza a formulace strategie, tzn. definování cílové skupiny a insightu, konkurence, výsledné identity a esence značky. Důraz je kladen na positioning značky a jeho srovnání s konkurencí a především na samotnou identitu značky a její řízení. Výsledek formulace strategie slouží jako základ pro budoucí jednotlivé strategie, tzn. komunikační, stylistickou a retail strategii.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses