Investiční prostředí Badenska-Württemberska - Zezula, Jakub (2015)
Do Badenska-Württemberska plynulo dle studie Ernst&Young v roce 2013 nejvíce přímých zahraničních investic ze všech spolkových zemí Německa. Cílem mé práce je zhodnocení atraktivity spolkové země Badenska-Württemberska a vhodnosti pro investování z pozice zahraničního investora v kontextu Spolkové republiky Německo a odpovědět tak na otázku proč plyne do této země tak velké množství PZI.