Investiční prostředí Badenska-Württemberska - Zezula, Jakub; Jiránková, Martina, 1967-; Fialová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Do Badenska-Württemberska plynulo dle studie Ernst&Young v roce 2013 nejvíce přímých zahraničních investic ze všech spolkových zemí Německa. Cílem mé práce je zhodnocení atraktivity spolkové země Badenska-Württemberska a vhodnosti pro investování z pozice zahraničního investora v kontextu Spolkové republiky Německo a odpovědět tak na otázku proč plyne do této země tak velké množství PZI.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses