Možnosti regionálního mediálního plánování - Kratochvíl, Oldřich; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jordan, Michal (2015)
Diplomová práce shrnuje aktuální poznatky z procesu mediálního plánování, přičemž klade důraz na využití teoretických poznatků pro praktický postup při rozhodování o propagaci regionálních firem. V praktické části jsou analyzovány konkrétní potenciální reklamní nosiče působící v regionu, Kraji Vysočina. Důraz je kladen na nalezení stejné jednotky zásahu nosiče vybraných cílových skupin. Výstupem diplomové práce je širší posouzení reklamního trhu Kraje Vysočina a doporučení postupu při výběru vhodného reklamního nosiče. Nejvýznamnějším přínosem je jednotná kvantifikace výsledků mediálních ukazatelů pro dosažení mediálních cílů.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický marketing; regionální média; reklama a propagace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic marketing; regional media; advertising; master's theses