Turistický produkt v regionu Jižní Čechy - Jakešová, Michaela; Švanda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou současné nabídky a předpokladů cestovního ruchu ve městě Jindřichův Hradec. Cílem práce je na základě této analýzy navrhnout nový potenciální turistický produkt, který je v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu. Navrhovaný produkt je konstruován tak, aby zvýšil doposud nízkou délku pobytů ve městě. Krátká délka pobytů a zároveň nízký počet přenocování byly hlavním motivem pro výběr města Jindřichův Hradec v turistickém regionu Jižní Čechy. Cíle je dosaženo za pomoci metody srovnávání, analýzy a syntézy. V závěru je navrhnut a popsán turistický produkt pod názvem Za poznáním Jindřichohradecka na kole.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Švanda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; cykloturistika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; bicycle touring; bachelor's theses