Penzijní systém ČLR problémy a nutné reformy - Dudová, Zdena (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem penzijního systému v ČLR od roku 1949 do současnosti. Cílem práce je vysvětlit, jak je penzijní systém rozdělen, proč jsou oddělené penzijní systémy pro venkovské a městské obyvatelstvo a jak jsou do penzijního systému zapojeni migrující pracovníci. Dále je rozebrána současná reforma důchodového zabezpečení, její cíle a největší problémy.