Penzijní systém ČLR problémy a nutné reformy - Dudová, Zdena; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem penzijního systému v ČLR od roku 1949 do současnosti. Cílem práce je vysvětlit, jak je penzijní systém rozdělen, proč jsou oddělené penzijní systémy pro venkovské a městské obyvatelstvo a jak jsou do penzijního systému zapojeni migrující pracovníci. Dále je rozebrána současná reforma důchodového zabezpečení, její cíle a největší problémy.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses