In-store marketing a jeho uplatnění ve společnosti BILLA, s.r.o. - Moučková, Eva; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jelínková, Linda (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou in-store marketingu a jeho uplatněním v supermarketu BILLA s.r.o. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá podporou prodeje, do které spadá in-store marketing. V praktické části práce jsou uvedeny aktuální trendy v oblasti in-store marketingu a je zde popsána problematika merchandisingu. Praktická část práce se věnuje popisu aktuálních prostředků in-store marketingu v supermarketu BILLA s.r.o.. Vlastní výzkum práce je proveden na základě dotazníkového šetření a terénního prů-zkumu supermarketu. S využitím zjištěných výsledků a jejich porovnáním se supermarketem Albert jsou definovány a zhodnoceny aktuální trendy in-store marketingu supermarketu BILLA s.r.o..
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: prodej; supermarkety; reklamní předměty; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; selling; supermarkets; promotional products; communication in marketing; master's theses