Vnímání značky motorových olejů MOGUL v České republice - Rak, Tomáš (2015)
Cílem bakalářské práce je zjistit vnímání značky motorových olejů MOGUL na daném segmentu v České republice. V teoretické části jsou vypsány základní definice marketingového mixu, produktové politiky, značky a její funkce a také, jak se provádí výzkum značky. V další části, praktické, je popsána základní charakteristika společnosti Paramo, zhodnocení práce se značkou MOGUL a především samotný výzkum značky. Prováděný výzkum je realizován formou dotazníků a řízených rozhovorů. Na závěr je provedeno zhodnocení výsledků s následným navržením možných řešení vedoucích k odstranění zjištěných nedostatků.