Vnímání značky motorových olejů MOGUL v České republice - Rak, Tomáš; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová, Jitka (2015)
Cílem bakalářské práce je zjistit vnímání značky motorových olejů MOGUL na daném segmentu v České republice. V teoretické části jsou vypsány základní definice marketingového mixu, produktové politiky, značky a její funkce a také, jak se provádí výzkum značky. V další části, praktické, je popsána základní charakteristika společnosti Paramo, zhodnocení práce se značkou MOGUL a především samotný výzkum značky. Prováděný výzkum je realizován formou dotazníků a řízených rozhovorů. Na závěr je provedeno zhodnocení výsledků s následným navržením možných řešení vedoucích k odstranění zjištěných nedostatků.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový výzkum; obchodní značky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing research; brand name products; bachelor's theses