Elektronické vzdělávání v ČR Profil zákazníka a situace na trhu - Komrska, Jan (2015)
Práce se věnuje vzdělávání s podporou moderních informačních technologií. Popisuje využívané metodické přístupy k tvorbě e-learningových vzdělávacích programů, shrnuje současné trendy a analyzuje vývoj globálního trhu vzdělávacích technologií. Vzhedem k zaměření práce na Českou republiku jsou též analyzovány výsledky 2 průzkumů, a sice využití e-learningu v soukromých firmách a využití e-learningu na VŠE.