Aukční výběrová řízení ve vybrané společnosti - Vránová, Kateřina (2015)
Tématem bakalářské práce jsou Aukční výběrová řízení ve vybrané společnosti. Je zde zejména vysvětlena základní problematika aukcí a jejích typů. Dále se zabývá výhodami a nevýhodami jednotlivých druhů tohoto výběrového řízení a zvláštní pozornost je věnována popisu elektronických aukcí a nástrahám, které mohou nastat. V praktické části je téma aukcí objasněno na reálných příkladech z praxe. Cílem práce je ukázat, jak takové aukce probíhají a fungují od samotného začátku. Práce se také věnuje kritériím, která je nutné zvažovat proto, aby byla správně a co nejvhodněji zvolena metoda aukce a její forma.