Efektivní komunikace v prostředí multi-level marketingu - Klimek, Petr (2015)
Tato bakalářská práce má za cíl představit koncept multi-level marketingu, zmapovat možnosti komunikace a identifikovat efektivní komunikační styl. Pro ověření vyřčených hypotéz a zjištění dalších poznatků je použit elektronický dotazník, který vyplnilo 218 respondentů. Výsledky jsou analyzovány a podrobně popsány. Je určen efektivní komunikační styl, který může být použit obchodníkem v multi-level marketingu a zároveň je popsáno schéma průběhu ideálního prodejního jednání. Poznatky a doporučení této práce mohou být využity nejen samostatnými prodejci v multi-level marketingu, ale také obchodníky v jiných odvětvích.