Efektivní komunikace v prostředí multi-level marketingu - Klimek, Petr; Svoboda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2015)
Tato bakalářská práce má za cíl představit koncept multi-level marketingu, zmapovat možnosti komunikace a identifikovat efektivní komunikační styl. Pro ověření vyřčených hypotéz a zjištění dalších poznatků je použit elektronický dotazník, který vyplnilo 218 respondentů. Výsledky jsou analyzovány a podrobně popsány. Je určen efektivní komunikační styl, který může být použit obchodníkem v multi-level marketingu a zároveň je popsáno schéma průběhu ideálního prodejního jednání. Poznatky a doporučení této práce mohou být využity nejen samostatnými prodejci v multi-level marketingu, ale také obchodníky v jiných odvětvích.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketing; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; multi-level; bakalářské práce; marketing; communication in marketing; bachelor's theses