Strategie podniku - Halounová, Nikol (2015)
Diplomová práce je rozdělena na teoreticko-metodologickou a praktickou část. V teoreticko-metodologické části práce jsou na základě literatury popsány druhy analýz interního a externího prostředí. Praktická část se zabývá konkrétní společností, na kterou jsou poznatky z teoretické části aplikovány. Cílem diplomové práce je strategická analýza a návrh strategie společnosti AB Facility, a. s. Strategická analýza zahrnuje jak analýzy externího prostředí, tak i prostředí interního. Na základě výsledků těchto analýz bude navržena nová strategie, nebo potvrzena strategie stávající.