Strategie podniku - Halounová, Nikol; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šíšová, Veronika (2015)
Diplomová práce je rozdělena na teoreticko-metodologickou a praktickou část. V teoreticko-metodologické části práce jsou na základě literatury popsány druhy analýz interního a externího prostředí. Praktická část se zabývá konkrétní společností, na kterou jsou poznatky z teoretické části aplikovány. Cílem diplomové práce je strategická analýza a návrh strategie společnosti AB Facility, a. s. Strategická analýza zahrnuje jak analýzy externího prostředí, tak i prostředí interního. Na základě výsledků těchto analýz bude navržena nová strategie, nebo potvrzena strategie stávající.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický management; facility management; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; facility management; master's theses