Analýza marketingového prostředí firmy Pekárkův mlýn - Dvořáková, Veronika (2015)
Tato bakalářská práce popisuje části marketingového plánu vybrané společnosti. Cílem bakalářské práce je provedení analýzy vnitřního a vnějšího prostředí firmy Pekárkův mlýn a následné stanovení marketingových cílů firmy. V teoretické části jsou definovány jednotlivé kroky a analýzy, pomocí kterých mar-ketingový plán sestavujeme. V praktické části je popsána vybraná firma, její cíle a poslání, provedeny analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, které byly uvedeny v teoretické části práce.