Analýza marketingového prostředí firmy Pekárkův mlýn - Dvořáková, Veronika; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Frendlovská, Dagmar (2015)
Tato bakalářská práce popisuje části marketingového plánu vybrané společnosti. Cílem bakalářské práce je provedení analýzy vnitřního a vnějšího prostředí firmy Pekárkův mlýn a následné stanovení marketingových cílů firmy. V teoretické části jsou definovány jednotlivé kroky a analýzy, pomocí kterých mar-ketingový plán sestavujeme. V praktické části je popsána vybraná firma, její cíle a poslání, provedeny analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, které byly uvedeny v teoretické části práce.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový management; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing management; bachelor's theses