Možnosti využití biometrie při platbách - Kašparová, Žaneta; Veber, Jaromír; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím biometrie, a to konkrétně při platebním styku. Cílem práce je analýza možností využití biometrie při platebních transakcích. V rámci tohoto cíle byla provedena charakteristika biometrických metod a identifikace aktuálních trendů spojené s biometrickou platbou. Přínosem práce je realizování dotazníkového šetření za účelem analyzování postoje mladé generace k biometrické platbě v rámci České republiky.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses