Franchisingové sítě působící na trhu ČR se zaměřením na UniCredit Bank - Mottysová, Tereza; Němečková, Iveta; Trojanová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na franchising jako moderní a perspektivní způsob podnikání. Práce je rozdělena do dvou větších celků, teoretickou část a praktickou. Část teoretická vysvětluje podstatu a fungování franchisingu. Dále je popsán vývoj ve světě, vstup a dosavadní příznivý trend na českém trhu. Praktická část patří UniCredit Bank, jež je dosud jediná bankovní instituce, která na tuzemském trhu nabízí své licence.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses